Blog Saya Di taja Oleh:

Saturday, December 11, 2010

Malang nyE aku Hari ni

Pagi aku keluar ke Prog Penempatan Pekerjaan di Danga City Mall, tp x banyak pilihan untuk aku sertai .. maka aku mohon part time keje ngan Giant.... hem.. takperlah dari tak de keje...

Kemudian Aku ambik keputusan nak ke CS sebentar dah lama tak window shoping... Setelah selesai Urusan aku di sana.. masa nak balik..Kejadian Malang menimpa.. nasib baik bukan kena ragut tapi kena TUMBUk kat kepala oleh ORANG yang tak dikenali,... sakit lah wei... apesal lah aku lak kena tumbuk... mau troma aku nak window shoping sorang2 lagi...Yang sedih tu masa kena tu seolah2 tak de org nampak kejadian tu berlaku... BODOH nye org... Sakit kepala aku dibuatnya...

Taubat nak jalan sendirian lagi....

7 comments:

  1. Salam

    La.. apasal la orang tu tumbuk awak ek? Iskh tak patut betul. Rasanya awak x de buat apa2 kesalahan kan?

    Tapi saya ada pengalaman kena buli masa zaman sekolah. Kena ketuk kat kepala dalam bas.. bila toleh semua buat x tahu. Adoi..

    ReplyDelete
  2. Ish menakutkan.. kena la orang tu tak pasal2 nak tumbuk kepada Hana.. Hati2 bila jalan sorang2. Mcm2 kes sekarang ni.

    ReplyDelete
  3. a'a.. konpius..apsal kene tumbuk...

    ReplyDelete
  4. Tak Tahu .. kite tengah jalan org tu dtg dr hala depan.. kite nak jalan kaju nak ke destinasi.. masa org tu kat sebalah.. sekali rasa sakit.. kat kepala.. org tu jalan senonog je lepas tumbuk... aku nak jerit pun tak guna bila toleh tengok mcm x de saper yang nampak aku kena... nagis dalam hati...

    ReplyDelete
  5. Orang tu lelaki... rasanya ada sakit mental kot....

    ReplyDelete
  6. mungkin ada sakit jiwa kot..xpun, tgh stres...sape2 dpn mata, akan dijadikn mangsa...muthiah penah hadapi... masa tuh, solat kat msjd...tb2, ada sorg makcik marah2... bile check balik, org kat situ kate... die xsuke org duk ty2 hubi die... iyalah... hubi die keje jaga masjid... muthiah yg xfamiliar jg msjd tuh, p la ty sesuatu...yg jd konfius...die marah alasannya pelik... die pertikai muthiah pakai bj xislamik... time tuh, muthiah pakai baju jubah seluar...bj labuh, seluar labuh, tudung pun labuh... haru tp nk wat camne... hihi...

    ReplyDelete
  7. siti.. kena marah tak per.. ni kena tumbuk.. pastu masih terasa sakitnya ni.. rasa trauma pun ade

    ReplyDelete

Followers

Blog Saya Di taja Oleh: